FILMVERSION: Så går det till

FILMVERSION: Säkerhet och personlig integritet

              Så går det till

1. Beställ din DNA-analys på www.geneticcode.se.

Välj vilket eller vilka genetiska tester du vill ha. Beställ och betala online. Testsatsen med provtagningsmaterial och anvisningar skickas till dig inom några dagar från det att vi har fått din beställning.

2. Registrera ditt test och fyll i samtyckes- och kontaktformuläret.

När du får din sats med posten ska du ta god tid på dig att läsa igenom samtyckesinformationen. Fyll sedan i provtag-ningsdatum och underteckna. Lägg den ifyllda blanketten i det medföljande kuvertet. Registrera din analys och få tillgång till din medlemssida.

3. Ta provet och skicka det till Genetic Code

Allt du behöver göra är att borsta och gnugga insidan av kinden med två sterila provtagningsborstar. Lägg provet och det undertecknade samtycket i det portofria svarskuvertet och lägg det i närmaste brevlåda.

4. Hämta din rapport

Du får ditt resultat inom fyra veckor från det att ditt prov anlänt till oss. Vi skickar ett e-postmeddelande som meddelar att din rapport är klar att hämta. Logga in på ditt konto och ladda ner din personliga rapport.

     Detta ingår

  • Ett kit som innehåller allt du behöver för att genomföra ditt prov bekvämt där hemma och för att skicka det till analys.
  • Fri hemleverans av analyssvaret.
  • Personligt testrapport och resultatguide på 16-24 sidor både online och tryckt som du får hem i din brevlåda. I den hittar du all information om dina personliga resultat och en utförlig analys av dessa.
  • Du som tar testet för vikthantering får 1 månad gratis medlemskap i vikthantering.se. Där får du ett anpassat program för kost och motion och som hjälper dig att nå dina målsättningar. Du får bland annat:

         » Veckoplanering enligt din genotyp.
         » Möjlighet att dela med dig eller spara egna favoritrecept.
         » Skräddarsytt motionsprogram.
         » Tillgång till mer än 170 interaktiva träningspass via Exerto.
         » Verktyg för kalori- och näringsberäkning för egna recept.
         » Uppföljningsverktyg för din viktnedgång.
         » Tusentals recept och mattips.

  • Vid beställning av ”Pluspaket” får du även 30 minuters konsultation av en professionell rådgivare som ger dig personlig vägledning kring hur du ska tolka ditt testsvar och hur du kan gå vidare med dina resultat.