Nöjda kunder

Våra kunders ord är betydligt intressantare än våra egna, och för att du ska få ta del av våra kunders berättelser har vi samlat några referenser (se nedan).

Bli referens >>

Vid sidan av mitt jobb ägnar jag stora delar av min fritid till träning i alla dess former, och har alltid gjort det. Just nu med fokus på simning, cykling och löpning. Genom att ta vikthanteringstestet har jag fått klart för mig vad min kropp behöver för att kunna prestera så bra som möjligt vid hårda påfrestningar men även för att vara snabbare i tanken och piggare i vardagen. Innan jag genomförde DNA testet hade jag en kost där jag minskade ner kolhydraterna och ökade fettet, även om det inte fullt ut var LCHF. Det visade sig att jag var en "fettrimmare" och borde göra precis tvärt om. Jag har ändrat om fokus i min kost för att bättre tillfredsställa min kropps behov samtidigt som jag har lagt träningspassen på den ansträngningsnivå som just min kropp mår bäst av. Det har dels gett mig bättre resultat men även bättre återhämtning efter passen och en jämnare energi i vardagen.

                                                                                                                                        Jerry Fager

Jag bestämde mig snabbt att göra alla DNA testerna för att må så gott jag kan i livet.Tänkte att jag på det här sättet kan lära mig ännu mera om min kropp och mina gener. Det gäller ju att göra livet så bekvämt som möjligt, och detta var ett enkelt sätt. Nu vet jag hur och vad jag ska göra och jag behöver inte tänka "jag borde eller jag borde inte". Jag har också gjort de rekommenderade små justeringar i kosten och får större resultat. Jag mår bra, träningarna är roligare och det har jag Genetic Code att tacka för. Det är säkert, det är vetenskapligt, det är godkänt och väl testat. Vad mer kan jag begära? Det är dessutom enkelt att få kontakt med företaget, de är bara ett samtal bort.

                                                                                                                             Ingela Gullberg

Genom att göra gentesten för näringsbehov fick jag reda på hur jag kan ändra mitt kostintag och öka intaget av antioxidanter för en långsiktigt god hälsa. Efter resultatet fick jag även en gratis personlig konsultation med en professionell rådgivare. Jag gjorde även DNA testet för hjärthälsa vilket glädjande visade ingen ökad risk för hjärtinfarkt. Jag kommer nu att även göra gentester för vikthantering och benhälsa eftersom testsvaren ger en så tydlig och bra vägledning hur jag bättre kan minimera risker för t.ex. benskörhet och hur jag kan skräddarsy min kost och motion.
 
Vad tycker du en bättre hälsa, mera ork och ökad livsglädje är värd? Jag rekommenderar dig att ta minst ett fantastiskt DNA-test och prova själv!

                                                                                                                                      Erik Thorén 

Genom DNA-testet Vikthantering från Genetic Code, fick jag svart på vitt vad min kropp behöver för att förvandlas från vardagsform till tävlingsform. 2011 hittade jag min livsstil och idag kallar jag mig kroppsskulptör och tävlar inom kroppsbyggningens gren bodyfitness. Här är det viktigt att äta rätt och träna enligt min egen kost och träningsplan.

Efter en fotledsoperation 2013 försökte jag att komma i tävlingsform med att dra ner på kosten och köra lågintensiv konditionsträning, men utan resultat. Så snart jag kunde köra min konditionsträning högintensivt enligt testresultatet från Genetic Code började min kropp förvandlas direkt. Detsamma gäller de kostråden som stämmer bra in på min kostplan som fungerar. Nu krigar jag på för att komma i mitt livs tävlingsform och är återigen på rätt väg tack vare DNA-testets resultat. Rekommenderar alla som inte vet vart de ska börja i djungeln av kost och träningsråd som finns därute att starta här - gör ett DNA-test från Genetic Code och får svar på vad just Du och Din kropp behöver för att nå Dina mål.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                           Martina Hänninen

Takket vere Genetic Code har jeg lært meg mye om meg sjelv og fått en annet syn på hvordan min kropp fungerer. Jeg fikk vite hvilken livsstil jeg bør ha får å holde meg frisk, holde meg i form og beskytte min helse for framtiden. Jeg tok en Kombitest 4 ettersom jeg ville få ett helbilde av min helse idag, som ung, før noen symtom og andra tegn kommer fram. Jeg ville vite hvilke risikoer jeg har arvet, hvilke forebyggende strategier  og viktige steg jeg må ta får å "beskytte" meg bedre. Det viste seg at uansett om jeg ikker er overvektig, spiser jeg feil. Jeg fikk vite utifra min genetiske profil, at det er best for meg å spise fett redusert mat og trene mediumintensivt - direkte motsatt til hva jeg hadde spist og trent før. Jeg spiste for det meste bare fast-food og take-aways, generelt fet mat. Etter jeg har endret min kost og motionform får å oppfylle rekommansjon fra min analyse, samt att jeg la til min kost med Genetic Codes rekommandert kosttilskudd, merker jeg en enorm skillnad. Jeg er mye piggere, prestere mer på jobb og trening. Jeg oppmunter alle til å gjøre en Kombitest 4 og komme igang med ett sunnere liv. Så med Genetic Code, såg jeg alvoret og bestemte meg for å endre min livstil til noe bedre!

                                                                                                                      Thomas Sundal / Norge

Jag har alltid varit intresserad av hälsofrågor och försökt att hålla vikten genom balanserad kost och måttlig motion. Trots det har min vikt gått sakta upp under de sista tio åren. När jag läste om DNA-testerna som Genetic Code erbjuder blev jag genast intresserad och gjorde en Kombitest 2 (testet för vikthantering och näringsbehov). Det visade att jag är en " Kolhydratreducerare"- att jag måste skära ner på kolhydraterna och öka fettintaget, samt att jag behöver öka mitt intag av B-vitaminer. Jag var skeptisk i början men jag följde rekommendationerna jag fick samt kompletterade jag min kost med Genetic Codes B-vitaminkomplex. Efter bara tre månader har jag lyckats gå ner 7 kg utan special ansträngning och var tillbaka på min ideal vikt igen. Dessutom kunde jag efter ett blodprov konstatera att även kolesterolvärdet var normalt trots mitt ökade fettintag.

                                                                                                                                 Angela Pap

                                                                                                                                                 

Äntligen har en fantastisk möjlighet kommit, nu kan jag sluta leta vilken diet som passar mig för att väga mindre och jag kan köpa den kosttillskott som passar just mig. Med Genetic Codes DNA tester lärde jag mig mer om min kropp och mina gener, och hur jag kan förfina mitt sätt att äta och leva.

För mig och min man var det självklart att göra DNA testerna för Vikthantering och Näringsbehov, och nu väljer vi rätt tillskott, rätt kost och träningsform som passar oss genetiskt rätt. Det gör livet enklare.

                                                                                                            Erik och Lotta Davidsson

Genom att ha tagit vikthantering och näringsbehov fick jag klart för mig hur jag kan påverka min livsstil här och nu, på vissa punkter fick jag ett kvitto på att jag lever på rätt sätt, på andra kan jag förfina för att nå större resultat. Eftersom jag nu tack vare Genetic Codes DNA-analyser vet hur min genetiska uppsättning är. Jag kan göra små förändringar i min kost och samtidigt veta vilken träningsform som just jag behöver för att nå mina mål. Detta bekräftar att träning och kostintag är individuellt. 

Att kunna komplettera detta tillsammans med coachsamtal gör att varje person får en inre motivation till livsstilsförändring. Jag tycker att alla skall ta chansen att ta en eller flera DNA –analyser för att se vad dina gener säger dig!

                                                   Josefine Sjöcrona, kontorschef och koordinator på Inner

Att vi alla är unika och reagerar olika på mat och träning är något jag vetat tidigare. Nu när jag tagit vikthanteringstestet blev det tydligt för mig vad min kropp behöver för att må bra. Jag har redan gjort en del förändringar och ser tydliga resultat. Jag har tränat på olika sätt i mitt liv men nu fick jag svar på vad rätt träning för just min kropp är. Med ytterligare förändringar kan jag få ut maximalt av min träning och lägga tid på "rätt" träning för just min kropp. Jag ser så många fördelar med att göra ett DNA test för att få reda på vilka gener jag har och hur jag kan må bättre, att jag tagit ett Kombitest 3 också. Nu vill jag optimera min hälsa på alla sätt jag kan.

                                                                                                                 Anita Wallenskog

Att få reda på mitt DNA var spännande. Nu vet jag med större precision vad jag ska fokusera på. Och bara det känns som att jag följer en konkret rekommendation som jag vet har meningsfull effekt för just mig.

                                                                                                                         Gunilla von Perner

Tidigare har man funderat över vilka gener man har ärvt från sina föräldrar.
Genom att göra Genetic Codes Kombitest 4, fick jag svar på flera frågor. Jag valde att göra alla fyra testen, bland annat för att jag med åren har blivit allergisk mot en del livsmedel bland annat fisk och ville gärna förvissa mig om att jag får i mig tillräcklig med näring och rätt kost. DNA testet för näringsbehov visade att min kropp har en normal förmåga att tillgodogöra sig B-vitaminer och antioxidanter och Vikthanteringstestet visade att jag är en Kolhydratreducerare, skall alltså vara mer försiktig med intag av kolhydrater och i synnerlighet snabba kolhydrater med högt GI.  När det gäller träningen skall jag träna med lite högre puls, som dans, aerobic och löpning. Har därför lagt om min träning till mer pulsträning vilket jag älskar, därmed blir det lite mindre styrketräning än tidigare.

Gentestet för Benhälsa visade att jag inte har någon benägenhet för benskörhet vilket jag uppskattar, vi skandinaviska kvinnor har ju en ökad risk där bland annat lårbensbrott. Hjärthälsa testet var jag mycket intresserad av, att jag har en ökad risk för att utveckla hjärtsjukdom är inget som oroar mig. Vetskapen gör mig mer motiverad till att leva sunt och hälsosamt. P.g.a. min allergi mot fisk, tar jag dagligen Genetic Codes Antarktis Krill, en bättre källa till Omega 3, för att tillgodose kroppens behov av Omega 3. Jag har med att göra dessa DNA tester fått en genuin insikt i min kropps funktioner. Nu kan jag med hjälp av dessa svar med lätthet följa de anvisningar jag fått.

                                                                                                                                            Ellen Sandersen Ljungberg                            

För mig handlar hälsa och välbefinnande mer om kroppens inre funktion och påverkan. Vikthanteringstestet gjorde det möjligt för mig att på ett enkelt sätt verkligen få veta vad just jag behöver för att uppnå det bästa för mig.

Jag sparar tid och pengar då jag nu vet HUR jag ska träna och VAD jag ska tänka på med kosten. Ett hållbart resultat helt enkelt :-) 

                                                                                                                                    Cecilia Welin

Som företagare med en väldigt stressig och intensiv vardag är Genetic Code:s tester ett mycket bra val för ett friskare och bättre liv. För mig är det viktigt att minimera riskfaktorer och då är gentesterna en fantastisk möjlighet att göra ett aktivt val. Kombinationen med test och kosttillskott som är kopplat till varandra säkerställer rätt intag av ev behov av kosttillskott . Kan varmt rekommendera Genetic Code:s tester och kosttillskott.
                                                                                                      Ari Laukkanen